1

Μικρασιάτικοι Σκοποί & Σμυρναίικες Μελωδίες

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων για το Covid-19, την Δευτέρα 19 Ιουλίου η μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Μικρασιατικοί Σκοποί & Σμυρναίικες Μελωδίες» σε συνεργασία με την ορχήστρα «Smyrna», την οποία διοργάνωσε η Περιφέρειας Κρήτης με τη συνεργασία του Συλλόγου Αλατσατιανών Νομού Ηρακλείου, στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης», με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

Ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς, την Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Απόδημου Ελληνισμού κ. Κώστα Φασουλάκη για τη στήριξη στις τέχνες και το πολιτισμό του τόπου μας και ιδιαίτερα στο σύλλογο μας.

Ακόμα ευχαριστούμε τον Δήμο Ηρακλείου, την Αντιδήμαρχο κ. Αριστέα Πλέυρη και τον Καλλιτεχνικό Δ/ντή κ. Γιώργο Αντωνάκη που μας παραχώρησαν τον ξεχωριστό χώρο του Κηποθέατρου «Ν. Καζαντζάκης».

Επίσης ευχαριστούμε την ορχήστρα «Smyrna», τους χορωδούς και τους χορευτές του Συλλόγου Αλατσατιανών, τον χοράρχη κ. Αντωνακάκη Νίκο και τον χοροδιδάσκαλο κ. Κουρεπίνη Τάσο για την άρτια και υπέροχη μουσικοχορευτική βραδιά που μας προσέφεραν καθώς και όλους τους λοιπούς συντελεστές. Περάσαμε μια υπέροχη βραδιά και για λίγο ξεφύγαμε από τη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό με όλες φυσικά τις προφυλάξεις. Προφυλάξεις που φρόντισαν να κρατηθούν, οι υπεύθυνοι υπάλληλοι του Δήμου Ηρακλείου.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και μας τίμησαν με την παρουσία τους παρά τις αντιξοότητες των ημερών.