Αλατσατιανά Ρακοκαζανιάσματα στο Ρεμπίκο Μυραγάπη

  • Έναρξη: 5 Nov 2017
  • Ώρα: 1:00 ΜΜ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, σας καλούμε να ρακοκαζανιάσουμε παρέα, στο παραδοσιακό ΡΕΜΠΙΚΟ (Ρακοκάζανο) του Βασίλη Κόρσαβα, «Μυραγάπη», στο Στείρωνα του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.
Ελάτε για άλλη μια φορά να διασκεδάσουμε παρέα και να γλεντήσουμε στον όμορφο χώρο της «Μυραγάπης» με οδηγό το αστείρευτο Αλατσατιανό μας κέφι. Ο παραδοσιακός χώρος του καζανιού, η ζεστασιά του σπιτικού που διαχέεται, καθώς και η γλυκιά ζωντανή μουσική από μέλη του συλλόγου μας, εγγυάται μια ακόμη πετυχημένη εκδήλωση. Σας καλούμε να πλαισιώσετε με τη παρουσία σας την εκδήλωση μας και να μας δώσετε δύναμη για τη συνέχεια.
Σας περιμένουμε λοιπόν, την Κυριακή 05/11/2017 από τις 13:00 έως τις 17:00, στο παραδοσιακό καζάνι του Βασίλη Κόρσαβα, «Μυραγάπη», στο Στείρωνα του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.
• Θα διαθέτουμε ψήστες και κάρβουνα για να ψήσουν το μεζέ σας.
• Για την πρόσβαση στη «Μυραγάπη»: από την Κνωσό ή τη Βιομηχανική περιοχή προς Σκαλάνι, Πεζά, Αλάγνι και στον κόμβο (από το νέο δρόμο Ηρακλείου Αρκαλοχωρίου) δεξιά προς Αλάγνι, Στείρωνα (3 χλμ), Πανόραμα, Αμουργέλες. (από Ηράκλειο 25 χλμ.).
• Για λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση, επικοινωνείτε στα τηλ:
6951004144 (Χριστίνα. Χατζηαδάμ) ή 6944381410 (Εύα Δανδάλη).
Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου Αλατσατιανών, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.
Η Πρόεδρος Η Γραμματέας
Χριστίνα Χατζηαδάμ Εύα Δανδάλη

Event location