Θέατρο “ΨΥΧΩΣΗ!” [4.48 Psychosis] της SARAH KANE | ΔΕΥΤΕΡΑ 23/3 ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΤΑ

  • Έναρξη: 23 Mar 2015
  • Ώρα: 7:00 ΜΜ
Θεατρική Παράσταση ” ΨΥΧΩΣΗ! ” [4.48 Psychosis] της SARAH KANE
Παρ 20 & Σαβ 21 & Κυρ 22 & Δευτ 23 Μαρτίου στον Κιν/φο Βιτσέντζος Κορνάρος
Ώρα έναρξης 21:30 – την ΔΕΥΤΕΡΑ 23/3 δύο παραστάσεις:
μετά από την μεγάλη ζήτηση εισητηρίων
ώρες έναρξης στις 19:00 και στις 21.30
Η παράσταση «Ψύχωση» είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ βασισμένο στο κείμενο 4.48 Psychosis της Sarah Kane. Μια νεαρή κοπέλα, αποκλεισμένη από την ζωή στο διαμέρισμα της πολεμάει με τις τραυματικές αναμνήσεις και τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες της. Εκτός από τον κοινωνικό περίγυρο, εδώ μοιάζει να είναι ένοχο για την κατάσταση του και το ίδιο το άτομο, που παραδόθηκε στις αυταπάτες, τις ανέφικτες επιδιώξεις και τις επιταγές ενός κόσμου που στήθηκε γύρω του σαν παγίδα.
Ο αγώνας δραπέτευσης από την υπαρξιακή κατάρρευση και την εμπόλεμη ζώνη στην οποία μετατράπηκε η καθημερινότητα, ο αγώνας υπεράσπισης της αγάπης και της ύστατης ανθρώπινης αξιοπρέπειας, η ανέλπιδη κραυγή ενάντια σε όλα όσα μας έκλεισαν σε ένα φαύλο κύκλο χωρίς έξοδο διαφυγής είναι τα θέματα που κρύβονται στον πυρήνα αυτής της παράστασης.
Η σκοτεινή ποιητική ματιά του Τάσου Σαγρή για την ζωή στις σύγχρονες μητροπόλεις συναντιέται με τον ήχο της ατέρμονης ψυχικής πίεσης του Biomass, τις αποσπασματικές αναμνήσεις από ηχοτοπία των JoyDivision, των Cure και την μελαγχολία της Lana Del Rey, τα φρενήρη video art παραληρήματα της Άλκιστης Καφετζή και του Εργαστηρίου Οπτικών Τεχνών του Κενού Δικτύου, τους εξπρεσιονιστικούς φωτισμούς του Γιώργου Παπανδρικόπουλου και την ιστοριογραφική ατμόσφαιρα του Σκωτσέζου συνεργάτη του σκηνοθέτη της ταινίας Trainspotting Dany Boyle, σκηνογράφο Κenny Mac Lellan
Σκηνοθεσία: ΤΑΣΟΣ ΣΑΓΡΗΣ
Παίζoυν: ΣΙΣΣΥ ΔΟΥΤΣΙΟΥ
M.Ρ. Παναγάκη, Η. Γκοτζαρίδη, Α.Σπανίδου
Μουσική: ΒΙΟΜΑSS
+Lana Del Rey, The Cure, Joy Division
Video Art: Aλκιστη Καφετζή, Void Optical Art Laboratory
Σκηνικά: Κenny Mac Lellan
Φωτισμοί: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Διάρκεια: 80′
Γενική Είσοδος 10€
Ώρα έναρξης 21:30 – την Δευτέρα και στις 19:00
Τηλ. Κρατήσεων Θέσεων 2815103102 – 2810823813
Κιν/φος Βιτσέντζος Κορνάρος
Οδός Μαλικούτη 18 , Ηράκλειο Κρήτης

Event location