Μεγάλη Αποκριά και Καθαρή Δευτέρα στα Χανιά και στη Λίμνη Κουρνά

  • Έναρξη: 9 Mar 2019
  • Ώρα: 8:00 ΠΜ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΑΤΣΑΤΙΑΝΩΝ ΝΟΜΟΥ & VAI TRAVEL
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:09/03/19 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:11/03/2019
1η μέρα, 9/3/2019: ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΒΡΥΣΕΣ-ΧΑΝΙΑ-ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ
• 08:00 το πρωί συγκέντρωση στη Λεωφόρο Κνωσσού στο ύψος της ΔΟΥ και αναχώρηση για Χανιά.
• 1η ημίωρη Στάση στη Παναγία Χαρακιανή
• 2η Στάση για μία ωρα στις Πανέμορφες Βρύσες για καφέ. Συνεχίζουμε για Χανιά, Αγία Μαρίνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, Iolida Beach 5* στην Αγία Μαρίνα, ξεκούραση ελεύθερος χρόνος. Δείπνο στο ξενοδοχείο μας. Μετά το δείπνο, προαιρετικά, βόλτα στη παλιά πόλη των Χανίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
2η μέρα, 10/03/2019: ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ- ΜΑΡΑΘΟΚΕΦΑΛΑ-ΕΛΟΣ ΕΝΝΙΑ ΧΩΡΙΑ- ΚΙΣΣΑΜΟΣ (ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ)
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΜΑΡΑΘΟΚΕΦΑΛΑ- ΕΛΟΣ – ΕΝΝΙΑ ΧΩΡΙΑ-ΚΙΣΣΑΜΟ
Η Μαραθοκεφάλα είναι ένας μεσόγειος οικισμός κοντά στο Κολυμβάρι. Είναι διάσημη για το σπήλαιο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη, που απέχει λιγότερο από 1 χλμ, στο δρόμο προς το γειτονικό χωριό Σπήλια.
Το Έλος και τα Εννιά Χωριά διαθέτουν μια σπάνια ομορφια! Συνδυάζουν άψογα το βουνό και τη θάλασσα. Δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε πολλοί ότι είναι το Πήλιο της Κρήτης. Και όντως το σπάνιο εξαιρετικό περιβάλλον της περιοχής δεν μπορεί παρά να κρατήσει το ενδιαφέρον του επισκέπτη είτε καλοκαίρι, είτε χειμώνα. Ένα από τα βασικά παράγωγα προϊόντα είναι το κάστανο, έτσι στις ταβέρνες της περιοχής θα βρείτε πολλά εδέσματα με αυτό ως βασικό προϊόν.
Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη Κίσσαμο όπου θα παρακολουθήσουμε τη ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ Παρέλαση που αρχίζει στις 4.30 το απόγευμα. Και φυσικά η γιορτή της Μεγάλης Αποκριάς συνεχίζεται αφού το βραδάκι, θα γλεντήσουμε στην αίθουσα του ξενοδοχείου όπου θα γευματίσουμε…… μετά μουσικής, σε αποκριάτικους ρυθμούς!!!!
3η μέρα, 11/03/2019: ΧΑΝΙΑ-ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Καθαρή Δευτέρα!!!Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για επίσκεψη στη Λίμνη Κουρνά όπου θα κάνουμε τα παραδοσιακά «κούλουμα». Έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση – φαγητό στη Λίμνη.
Όσοι θέλουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για σαρακοστιανό γεύμα στη τοπική παραδοσιακή ταβέρνα «Σούχλης». (ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ) Το απόγευμα, μετά το φαγητό, θα κατευθυνθούμε στη παλιά πόλη του Ρεθύμνου, για καφέ και περπάτημα.
Στη συνέχεια επιστροφή Ηράκλειο.
ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ:
• ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 130€
• ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ:150€
ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ:
• 1ο ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ, ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ, 50€
• 2ο ΠΑΙΔΙ, ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ, 85€
Περιλαμβάνονται:
 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο IOLIDA BEACH HOTEL 5* αστέρων στην περιοχή Αγία Μαρίνα – Χανιά.
 Πρωινό & Δείπνο καθημερινά στο ξενοδοχείο, σε μπουφέ.
 Πούλμαν για τις Μεταφορές & περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
Συνοδός ξενάγηση.
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONΤΑΙ:
• Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ, ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. Ο φόρος διαμονής βάση νόμου, είναι ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση και πληρώνεται στο ξενοδοχείο από τον πελάτη.
• Το γεύμα της Καθαρής Δευτέρας, 15€ ανά άτομο, (ανά 4 άτομα: Ταραμοσαλάτα, ντολμαδάκια, πατάτες τηγανιτές, σαλάτα, σουπιές με σπανάκι, καλαμάρι τηγανητό, γίγαντες, κρασί νερό ελεύθερο).
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΑΤΣΑΤΙΑΝΩΝ ΤΗΛ. 6953020916
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΑΤΣΑΤΙΑΝΩΝ

Event location